İstanbul’da Depremde Vefat Edenler Için Ayasofya`da “mevlid-i...

İstanbul'da Depremde Vefat Edenler Için Ayasofya`da “mevlid-i şerif Ve Dua Programı”

depremde vefat edenler için ayasofya`da “mevlid-i şerif ve dua programı”

18 Mart 2023 - 15:00

İstanbul Müftülüğü Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi`nde depremde vefat eden vatandaşlarımız için “Mevlid-i Şerif ve Dua Programı” düzenledi.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, Cuma Namazı öncesinde depremde vefat eden vatandaşlarımız için okunan hatimlerin duasını yaptı. Ülkemizi ve milletimizi derinden etkileyen “Asrın Felaketi”nde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yaralılara ise acil şifalar diledi. Cenab-ı Hakka ülkemizi, milletimizi ve insanlığı böylesi afetlerden muhafaza buyurması için dua eden Müftü Arpaguş ayrıca rahmet, mağfiret ve kurtuluş vesilesi Ramazan-ı şerif ayının affımız ve mağfiretimize vesile olmasını niyaz etti.

Okunan Kur`an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif ve yapılan duanın ardından Cuma namazı kılındı.

Programa İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, İstanbul müftü yardımcıları, Bulgaristan Başmüftüsü Dr. Mustafa Hacı Aliş ve beraberindeki heyet ile vatandaşlar katıldı.

Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı