İstanbul’da Eski Başkanlara Ve Eski Il Müftülerine Yönelik...

İstanbul'da Eski Başkanlara Ve Eski Il Müftülerine Yönelik Vefa Ziyaretleri Gerçekleştirildi

eski başkanlara ve eski il müftülerine yönelik vefa ziyaretleri gerçekleştirildi

08 Ekim 2021 - 15:00

İstanbul’da ikamet eden Diyanet İşleri eski başkanları ve İstanbul eski il müftüleri ziyaret edildi.

İstanbul İl Müftülüğü tarafından “2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” konulu etkinlikler kapsamında İstanbul’da ikamet eden Diyanet İşleri eski başkanlarına ve İstanbul eski il müftülerine yönelik ziyaretler gerçekleştirildi.

“2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” konulu etkinlikler kapsamında Diyanet İşleri eski başkanlarından Dr. Tayyar Altıkulaç, Prof. Dr. Mustafa Sait Yazıcıoğlu ve Prof. Dr. Ali Bardakoğlu ile İstanbul eski il müftüleri Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı, Prof. Dr. Hasan Kâmil Yılmaz ve Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı görev yaptıkları kurumlarda ziyaret edildi.

Etkinlikler hakkında konuşan İstanbul İl Müftü vekili Mustafa Yavuz, “İstanbul’da ikamet eden eski Başkan ve eski müftü hocalarımızı “2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” temasının “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” olmasından dolayı ziyaret etmeyi bir vefa borcu olarak gördük ve bu amaçla ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.” ifadelerine yer verdi.

İl Müftü Vekili Mustafa Yavuz ve İl Müftü yardımcılarının katıldığı ziyaretler hatıra fotoğrafı çekimlerinin ardından sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı