İstanbul’da Hâkim Ve Savcılık Adaylığını Kazanan...

İstanbul'da Hâkim Ve Savcılık Adaylığını Kazanan Avukatlarımıza Veda Ve Plaket Takdimi

hâkim ve savcılık adaylığını kazanan avukatlarımıza veda ve plaket takdimi

04 Aralık 2020 - 15:00

İstanbul Müftülüğü'nde avukat olarak görev yapmaktayken, idari yargı hâkim adaylığı sınavını kazanan Ahmet Taha Kalebaşı ve adlî yargı hâkim ve savcı adaylığı sınavını kazanan Alper Korkusuz, İstanbul Müftüsü Vekili Ömer Erden tarafından Müftülük Makamında kabul edildi.

İstanbul Müftüsü Vekili Ömer Erden yeni göreve başlayacak olan hâkim ve savcı adaylarını tebrik ederek, “Yeni göreviniz hayırlı, uğurlu ve mübarek olsun. Rabbim utandırmasın. Ayrıca İstanbul Müftülüğümüz adına tüm emekleriniz için de teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

İdari yargı hâkim adaylığı sınavını kazanan Ahmet Taha Kalebaşı “Kısa zaman çalışmamıza rağmen, İstanbul Müftülüğü’nde çok güzel zamanlar yaşadık.” dedi.

İstanbul Müftü Yardımcısı Bahri Şamat’ın da katıldığı program, plaket takdimiyle sona erdi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda