İstanbul’da Ihtiyaç Sahibi Bin Aileye Hijyen Paketi Dağıtıldı

İstanbul'da Ihtiyaç Sahibi Bin Aileye Hijyen Paketi Dağıtıldı

ihtiyaç sahibi bin aileye hijyen paketi dağıtıldı

07 Şubat 2021 - 15:00

  İstanbul Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı İstanbul Şubesi işbirliği ile gıda kolilerinden sonra bin aileye hijyen paketi dağıtımı yapıldı.

  Salgın döneminde evinden çıkamayacak düzeyde kişilerin varlığından söz eden İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, “Evinden çıkamayacak kişilerin muhtaçlık düzeylerini biraz olsun hafifletmek ve onların yanlarında olduğumuzu ifade etmek üzere çalışmalar başlattık.” dedi.

  TDV İstanbul Şubesi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, Türkiye Diyanet Vakfı olarak daha önce yardım paketi dağıtımında bulunduklarını belirterek, “Pandeminin etkisinin devam ettiği bu süreçte ise İstanbul’un tüm ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza temizlik malzemelerinden oluşan paketleri ulaştırmak üzere yardım kampanyası başlattık. Yaklaşık bin koliden oluşan hijyen paketini vatandaşlarımıza ulaştırma imkânı bulduk. Bundan sonraki süreçte de ilçe müftülerimizin ve cami görevlilerimizin tespitleri çerçevesinde yardım kampanyalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

  Son paket dağıtımını Beykoz’da gerçekleştiren İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı yardım kampanyasına destek veren herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret