İstanbul’da Kur’ân-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması...

İstanbul'da Kur’ân-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye Birincisi ödüllendirildi

kur’ân-ı kerim’i güzel okuma yarışması türkiye birincisi ödüllendirildi

27 Nisan 2021 - 15:00

Kur’ân-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye finali birincisi Yusuf Akgül, İstanbul Müftülüğü’nde gerçekleştirilen törenle ödüllendirildi.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı’nın katılımıyla Yusuf Akgül için İstanbul Müftülüğü’nde ödül töreni düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelindeki Kur’ân Kursu öğrencileri arasında çevrimiçi olarak düzenlenen yarışmanın birincisi olan Başakşehir Müftülüğü Hacı Kasım Kur’an Kursu Öğrencisi Yusuf Akgül ve Hocası Ali Zoroğlu, İstanbul Müftülüğü’nde gerçekleştirilen törenle ödüllendirildi.

Törende yaptığı konuşmada Yusuf Akgül’e hedefini yüksek tutarak Üniversite ve Üniversite üstü tahsilini yapmasını, İslami İlimler ve Arapça alanında kendini yetiştirmesini tavsiye eden İstanbul Müftüsü  Mehmet Emin Maşalı,  bu konuda genç hafızdan söz aldı.

Program, İstanbul Müftüsü  Maşalı tarafından, Yusuf Akgül ve hocası Ali Zoroğlu’na verilen ödül ile sona erdi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda