İstanbul’da Mevlid Gecesi Taksim Camii’nde Idrak Edildi

İstanbul'da Mevlid Gecesi Taksim Camii’nde Idrak Edildi

mevlid gecesi taksim camii’nde idrak edildi

18 Ekim 2021 - 15:00

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hazreti Muhammed’in dünyayı teşriflerinin seneidevriyesi olan Mevlid Gecesi münasebetiyle İstanbul İl Müftülüğü tarafından Taksim Camii’nde akşam namazını müteakip bir program düzenlendi.

Kur’ân-ı Kerîm tilâvetiyle başlayan program, Süleyman Çelebi’nin yazdığı Mevlîd-i Şerîf’in okunmasıyla devam etti.

Taksim Camii’nde düzenlenen program, İstanbul İl Müftülüğü sosyal medya hesapları başta olmak üzere Tvnet ve Vav Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlandı.

İl Müftü yardımcıları Hüseyin Demirhan, Mehmet Öztürk ile vatandaşların katıldığı program, İstanbul İl Müftü vekili Mustafa Yavuz’un yaptığı dua ile sona erdi.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...