İstanbul’da Müftü Safi Arpaguş, Kral Abdullah’a Ve Oktay’a...

İstanbul'da Müftü Safi Arpaguş, Kral Abdullah'a Ve Oktay’a Ayasofya Ziyaretinde Refakat Etti

müftü safi arpaguş, kral abdullah'a ve oktay’a ayasofya ziyaretinde refakat etti

20 Ağustos 2022 - 15:00

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, Malezya Kralı Abdullah’a ve Cumhurbaşkanı yardımcısı Oktay’a Ayasofya Camii ziyaretinde refakat etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Türkiye'de bulunan Malezya Kralı Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Şah ve Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay, Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi’ne ziyarette bulundu.

Cuma namazı öncesinde gerçekleştirilen ziyarette İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş, Kral Abdullah’a ve Fuat Oktay’a refakat etti.

Kral Abdullah ve Oktay Ayasofya Camii’nde cuma namazı kıldı.

Program, Müftü Arpaguş'un okuduğu hutbe ve kıldırdığı cuma namazının ardından sona erdi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı