İstanbul’da Müftü Safi Arpaguş, Silivri’de Ziyaretler...

İstanbul'da Müftü Safi Arpaguş, Silivri’de Ziyaretler Gerçekleştirdi

müftü safi arpaguş, silivri’de ziyaretler gerçekleştirdi

19 Ekim 2022 - 15:00

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş ilçe ziyaretleri kapsamında Silivri’de ziyaretlerde bulundu.

İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş Silivri’de gerçekleştirdiği ziyaret programı kapsamında ilk olarak din görevlileri ile buluştu.

Silivri İlçe Müftülüğü Ömer Nasuhi Bilmen Konferans Salonu’nda Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Silivri İlçe Müftüsü İsa Sağlam ilçede yürütülen din hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Akabinde din görevlilerine hitap eden Müftü Safi Arpaguş, konuşmasında Camiler ve Din Görevlileri Haftalarını ve Mevlid-i Nebî Haftalarını tebrik ederek bu yıl ki tema olan “Hz. Peygamber, Cami ve İrşad” ve din hizmetlerinde metod ve verimlilik konularında tavsiyelerde bulundu. 

Din görevlileriyle buluşma programı sonrasında Silivri İlçe Müftülüğü Abdullah-Aliye Can 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nu ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Hafızlık Kursu’nu ziyaret eden Müftü Arpaguş, kurs yöneticilerinden yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Sınıfları ziyaret eden İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş öğreticiler ve öğrencilerle sohbet etti.

Ziyaret programı kapsamında İlçe Kaymakamı Tolga Toğan ve Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı makamında ziyaret eden İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş, İlçede yapımı tamamlanan Saniye-İlyas Kancıoğlu Sanayiciler Camii ve Bostancı Kur’an Kursu ile yapımı devam eden Hafızlık Kız Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulundu.

İl Müftü yardımcısı Mustafa Yavuz’un katıldığı program yapılan ziyaretler ve incelemelerin ardından sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret