İstanbul’da Tarihçi Kemal Haşim Karpat, ölüm Yıl Dönümünde...

İstanbul'da Tarihçi Kemal Haşim Karpat, ölüm Yıl Dönümünde Kabri Başında Anıldı

tarihçi kemal haşim karpat, ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı

20 Şubat 2021 - 15:00

Tarihçi Kemal Haşim Karpat, ölüm yıl dönümünde kabri başında okunan Kur’ân-ı Kerim ve dualarla anıldı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce tarihçi Kemal Haşim Karpat’ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma programına katıldı.

Karpat’ın Fatih Camii haziresinde bulunan mezarı başında düzenlenen programda, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı Kur’ân-ı Kerim’den kısa sureler okudu, ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Karpat için dua etti.

Programa, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Bilgin, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ve vatandaşlar katıldı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret