İstanbul’da Terör Saldırısında Hayatını Kaybedenler Dualarla...

İstanbul'da Terör Saldırısında Hayatını Kaybedenler Dualarla Ebediyete Uğurlandı

terör saldırısında hayatını kaybedenler dualarla ebediyete uğurlandı

16 Kasım 2022 - 15:00

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısında hayatını kaybedenler dualarla ebediyete uğurlandı.

Saldırıda vefat eden Arzu Özsoy (38) ve kızı Yağmur Uçar (15) için Bahçelievler İlçe Müftülüğü Şirinevler Ulu Camii’de cenaze töreni gerçekleştirildi.

İkindi namazı sonrasında gerçekleştirilen törene katılan İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, cenaze namazını kıldırdı, anne ve kızı için dua etti.

Törenin ardından anne ve kızın cenazeleri Zeytinburnu Kozlu Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze törenine, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, siyasiler, Özsoy ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Yine aynı saldırıda yaşamını yitiren Adem Topkara (40) ve eşi Mukaddes Elif Topkara (27)  için de Sarıyer İlçe Müftülüğü Ayazağa Camii’nde tören düzenlendi. Çiftin cenazeleri kılınan  namazın ardından toprağa verildi.

Terör olayından dolayı üzüntüsünü dile getiren ve terörün her türlüsünü kınayan Müftü Safi Arpaguş, “Bombalı terör saldırısından vefat eden vatandaşlarımız için İstanbul geneli cami ve Kur’an kurslarında yüzlerce hatim okundu, tedavileri devam eden yaralıların sağlıklarına kavuşması için de dualar edildi. Buradan bir kez daha yaralananlara acil şifalar, vefat edenlerin yakınlarına da baş sağlığı diliyorum.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftülüğümüz Ev Sahipliğinde Yapıldı.
Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...
Agri'da Etkili Hutbe Sunumu Eğitim Semineri
Agri'da Etkili Hutbe Sunumu Eğitim Semineri