İstanbul’da Türkiye Diyanet Vakfı Tarafından Başlatılan...

İstanbul'da Türkiye Diyanet Vakfı Tarafından Başlatılan “bir Iyilik, Sıcak Bir Yuva” Kampanyası Ile Savaş Mağduru Aileler Sıcak Bir Yuvaya Kavuşuyor

türkiye diyanet vakfı tarafından başlatılan “bir iyilik, sıcak bir yuva” kampanyası ile savaş mağduru aileler sıcak bir yuvaya kavuşuyor

04 Şubat 2021 - 15:00

  Türkiye Diyanet Vakfı’nın öncülüğünde, TDV İstanbul Şubesi ve Başakşehir Merkez Camii işbirliği ile “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” kampanyasında 400 konut yapımı için toplanan yardımlar İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı’ya teslim edildi.

  Savaşın başladığı günden bu yana eğitimden hayrî hizmetlere kadar pek çok alanda Suriye halkına destek olan Türkiye Diyanet Vakfı, ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren aileler için başlattığı “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” kampanyası ile başta yetim ve engelli aileler olmak üzere savaş mağduru ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

  TDV İstanbul Şubesi Yöneticisi Mehmet Fatih Sönmez ve Başakşehir Merkez Camii İmam Hatibi Abdülhalık Selman, Türkiye Diyanet Vakfı’nın başlattığı “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” kampanyasıyla yurt içinden ve yurt dışından toplanan yardımları İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı’yı makamında ziyaret ederek teslim ettiler.

  Kampanya kapsamında toplanan yardımlarla 38 metrekare büyüklüğünde, içerisinde tuvaleti, banyosu ve mutfağı olan 400 tane 1+1 konut inşa edilecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...