İstanbul’da üsküdar’da Din Görevlileriyle Buluşma...

İstanbul'da üsküdar’da Din Görevlileriyle Buluşma Toplantısı Yapıldı

üsküdar’da din görevlileriyle buluşma toplantısı yapıldı

21 Aralık 2021 - 15:00

İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’un katılımıyla Üsküdar İlçe Müftülüğü din görevlilerine yönelik buluşma toplantısı gerçekleştirildi.

Üsküdar İlçe Müftüsü Esat Yapıcı’nın sunumuyla din görevlilerine yönelik düzenlenen buluşma toplantısı, Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda yaptığı konuşmada din görevlilerinin Vefa destek gruplarında yaptıkları hizmetlerin önemine değinen İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş, “Büyük bir gayretle çalıştık koşturduk. Yapılan hizmetlerden dolayı evvela hepimizden Allah razı olsun. Ancak bu yeterli mi? Durmamamız gerekiyor. Çünkü hayat akıyor ve sürekli ileri gidiyor. Kendimizi yenilememiz, daha hızlı hareket etmemiz, daha hızlı ulaşabilmemiz ve etrafımızda olup bitenin daha hızlı farkında olabilmemiz gerekiyor. Sadece cami avlusuna ya da cami içerisine kapanıp kalmamamız gerekiyor.” ifadelerine yer verdi.

Buluşma toplantısında söz alan Üsküdar İlçe Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise din görevlilerinin salgın sürecinde vefa destek gruplarında yapmış oldukları çalışmalardan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek bu çalışmalarda yer alan din görevlilerine teşekkür ettiler.

Toplantı yapılan sunum ve konuşmaların ardından sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...