“temel Aile Bilinci Eğitimi” Kapsamında Yalova Il...

“temel Aile Bilinci Eğitimi” Kapsamında Yalova Il Müftülüğü Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Tarafından Seminer Düzenlendi.

“temel aile bilinci eğitimi” kapsamında yalova il müftülüğü aile ve dini rehberlik bürosu tarafından seminer düzenlendi.

04 Nisan 2019 - 01:11

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından sürdürülen “Temel Aile Bilinci Eğitimi” kapsamında Yalova İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen seminerlerden biri de, Kadıköy Beldesi Nikah Salonunda ADRB Vaizesi Safiye Şentürk tarafından gerçekleştirildi.

Sunumları “Aile İçi İletişim”, “Teknoloji Bağımlılığı”, “Ailemde Bir Çocuk Var”, “Ailemde Genç Var”, “Ailemde Bir Yaşlı Var”, “Ailemde Bir Engelli Var” gibi başlıklar altında yapılan seminerde hanımlara edindikleri kazanımları çevreleriyle paylaşmaları önerisinde bulunuldu

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda