“yerelde Kadın Buluşmaları” Trabzon’dan Başladı

“yerelde kadın buluşmaları” trabzon’dan başladı

21 Kasım 2019 - 00:42

“Yerelde Kadın Buluşmaları”nın ilki  8 Kasım Cuma günü Trabzon’da gerçekleştirildi. Uyum ve İletişim Dairesi Başkanlığı ile UNICEF iş birliğinde; ülkemize uyum sürecindeki yabancı kadınlar ile ev sahibi toplumdaki kadınların ortak bir yaşam kültürü oluşturmaları amacıyla düzenlenen “Yerelde Kadın Buluşmaları” etkinliğine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Gökçe Ok, Uyum ve İletişim Dairesi Başkanı Dr. Aydın Keskin Kadıoğlu, Trabzon İl Göç İdaresi Müdürü Ramazan Latifoğlu, İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe’nin yanı sıra ilgili kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Program iki oturum şeklinde düzenlendi. Afgan ve İranlı müzisyenlerin canlı müzik performansı ile Türk, İran, Suriye ve Afgan ressamların yaptığı resimler katılımcıların beğenisine sunuldu. On farklı uyruktan kadının birbirlerinin resmini aynı cam üzerinde buluşturduğu etkinlikte İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe ADRB çalışmalarına ilişkin bilgilendirme sunumu yaptı.

Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı