“yolun Iyilik Olsun” Yardım Kampanyası Kapsamında...

“yolun Iyilik Olsun” Yardım Kampanyası Kapsamında Osmaniye’den Yardım Tırı Dualarla Yola çıktı

“yolun iyilik olsun” yardım kampanyası kapsamında osmaniye’den yardım tırı dualarla yola çıktı

24 Şubat 2021 - 18:50

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından, sınır ötesinde bulunan Suriyelilere ulaştırılmak amacıyla düzenlenen Yolun İyilik Olsun” yardım kampanyası kapsamında “Yükümüz Kardeşlik” şiarıyla İl Müftülüğümüz , Türkiye Diyanet Vakfı Osmaniye Şubemiz ve Şehit Hüseyin Cengiz İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri ile din görevlilerimiz ve hayırsever halkımız tarafından hazırlanan 1 tırlık yardım malzemesi, 22 Şubat 2021 Pazartesi günü düzenlenen tören ve yapılan dualarla uğurlandı.

Yardım TIR’ının uğurlama programında konuşan İl Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Ali Rıza TAHİROĞLU “Allah bütün Osmaniyeli Kardeşlerimizden razı olsun. Bu soğuk ve yağışlı kış mevsiminde sınır ötesinde aç ve açıkta olan kardeşlerimizi görmezlikten gelip sessiz kalamayız. Bu nedenle hamiyetperver halkımızın yardımlarını İdlib  ve Azez’deki kardeşlerimize dualarımızla beraber gönderiyoruz. Rabbim kabul eylesin.

Bu yardım tırına destek veren din gönüllüsü kardeşlerime, Kur’an Kursu hocalarıma,  öğrenci kardeşlerime ve tüm Osmaniyeli kardeşlerimize şükranlarımı arz ederim “ dedi.

 İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU ‘nun yaptığı duanın ardından yardım tırı, salavatlarla Suriye’ye uğurlandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir Araya Geldi
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir...