İzmir’de Buca Beyazıt Caminde Sabah Namazı Buluşması

İzmir'de Buca Beyazıt Caminde Sabah Namazı Buluşması

buca beyazıt caminde sabah namazı buluşması

08 Ekim 2021 - 16:10

İl Müftümüz Salih Sezik, Buca İlçe Müftülüğünce Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen Sabah Namazı Buluşmasına katıldı.

Cami cemaati ve Hafızlık Kur’an Kursu Öğrencileriyle Beyazıt Camiinde sabah namazını birlikte kılan İl Müftümüz Sezik, İmam Hatip Hüda Yavuz’un okuduğu salavat ve tespihatlardan sonra ilçe genelindeki camilerde okunan 90 hatm-i şerifin duasını yaparak camiye gelen öğrencilere ve cemaate hitaben bir konuşma yaptı.

İl Müftümüz Sezik, “Değerli kardeşlerim, sevgili gençler bu mübarek cuma saatinde bizleri buluşturan Rabbime hamd-u senalar olsun, Allah'ın rahmeti, mağfireti, bereketi hepinizin üzerine olsun. Kılmış olduğumuz namazlarımızı yüce Rabbim kabul eylesin” duasıyla sözlerine başladı.

İl Müftümüz Sezik, Camilerin toplum hayatındaki yeri ve önemini bahseden konuşmasının ardından cemaat ve gençlerle sohbet etti.

Programa Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Buca İlçe Müftüsü Kemal Demirel ile çok sayıda öğrenciler ve vatandaş katıldı.

Namaz sonrasında vatandaşlara çorba ikram edildi.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...