İzmir’de Il Müftümüz Kermes Açılışına Katıldı

İzmir'de Il Müftümüz Kermes Açılışına Katıldı

il müftümüz kermes açılışına katıldı

21 Eylül 2021 - 16:10

İl Müftümüz Salih Sezik Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (TDV KAGEM) İzmir Şubesinin düzenlemiş olduğu Kermes açılışına katıldı.

Konak İlçe Müftüsü Uğur Kocabaş ve İl Müftü Yardımcısı Şadiye Yılmaz’ın da hazır bulunduğu açılışta konuşan İl Müftümüz Sezik: “Gönül Kütüphanemiz” adıyla açılışı yapılan kermesten elde edilecek olan gelirlerin, Anadolunun dört bir yanına okul kütüphaneleri kurulması için kullanılacağını söyledi.

İl Müftümüz Sezik; “Kermesin hazırlanmasında emeği geçen herkese ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Kermesimiz hayırlara vesile olsun inşallah.” dedi.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...