İzmir’de Il Müftümüzden Tarihi Selçuk Ilçemize Ziyaret

İzmir'de Il Müftümüzden Tarihi Selçuk Ilçemize Ziyaret

il müftümüzden tarihi selçuk ilçemize ziyaret

15 Ekim 2021 - 16:10

İl Müftümüz Salih Sezik, Aksaray Ortaköy İlçe Müftüsü iken Selçuk İlçe Müftülüğüne naklen atanan ve kısa süre önce ilçedeki görevine başlayan İlçe Müftüsü Ömer Ünal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Müftülük ziyaretinin ardından İlçede eğitimi devam eden Kur’an kursları ve Camileri ziyaret eden İl Müftümüz Sezik, her yıl yüzlerce turistin ziyaret ettiği tarihi İsa Bey Cami’nde incelemelerde bulunarak caminin İmam Hatibi ve aynı zamanda şehit babası olan İbrahim Taşdemir’den camiide yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

İl Müftümüz Sezik, Camii incelemeleri esnasında İlçe Müftüsü Ömer Ünal ve İmam Hatip İbrahim Taşdemir ile beraber camiiyi ziyaret eden Polonya’lı turist kafilesine kolonya ve şeker ikramında bulunarak onlarla sohbet etti.

Camideki incelemelerinin ardından İlçedeki tarihi Şirince mahallesine geçen İl Müftümüz Sezik, burada esnaf ziyaretleri yaparak onlara hayırlı işler temennisinde bulundu.

İl Müftümüz Salih Sezik, yapılan faaliyetlerden dolayı Selçuk İlçe Müftüsü Ömer Ünal ve Müftülük personeline teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret