2019 Erkek Hafızlık Yarışması Kiliste Yapıldı

2019 erkek hafızlık yarışması kiliste yapıldı

24 Haziran 2019 - 17:46

2019 Erkek din görevlileri hafızlık bölge yarışması Kilis’te yapıldı. Hacı Cümbüş Camiindeki yarışmaya Kilis, Hatay, Adana, Osmaniye, Mersin ve Kahramanmaraş illerinden hafızlar katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Fatih OKUMUŞ’un başkanlığını yaptığı komisyonda İl Müftüsü Abdurrahman ŞAHİN, İl Müftü Yardımcısı Mehmet ÇOBAN, Öğretim görevlisi Nedim ÖZ ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni M. Akif ÖZDEMİR görev aldı.

Yapılan puanlamanın ardından Kilis’ten Katrancı Camii İmam Hatibi M.Murtaza ÇELEBİ birinci, Hatay’dan Ekrem SERT ikinci olurken, Adana’dan Metin AKTAŞ üçüncü oldu.

Kilis’ten birinciliği elde eden Katrancı Camii İmam Hatibi M.Murtaza ÇELEBİ'nin Türkiye genelinde yapılacak final yarışmasında Bölgemizi temsil etmeye hak kazandı.
Dereceye girenlere çeşitli ödüller takdim edildi.

Program kılınan öğle namazının ardından sona erdi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda