2020 Yılı Hac ön Kayıtlarında Kilis Müftülüğümüz Hacı...

2020 Yılı Hac ön Kayıtlarında Kilis Müftülüğümüz Hacı Adaylarına Rehberlik Ediyor.

2020 yılı hac ön kayıtlarında kilis müftülüğümüz hacı adaylarına rehberlik ediyor.

05 Aralık 2019 - 17:47

Başkanlığımız 2020 yılı hac ön kayıtları 11 Kasım 2019 Pazartesi günü başlamıştır. Hacca gitmek için ilk defa kayıt yaptıracakların en geç 13 Aralık 2019 Cuma günü saat: 17.00’ye kadar E-Devlet üzerinde hacı adayları müracaatlarını bizzat kendileri yapacakları vaaz, hutbe ve Belediye ilanı ile vatandaşlarımıza duyurulmuştur.

Bu nedenle İlimiz Hac ve Umre Bürosunda kayıt için bir bilgisayar kurularak kayıta gelen hacı adaylarına rehberlik edilerek vatandaşlarımız tarafından kayıtlarının yapılması sağlanmaktadır.

Kayıta gelen hacı adayları Müftülüğümüzce yapılan bu uygulamadan dolayı teşekkürlerini iletmişlerdir.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı