9. Bölge Birincisi Van Oldu

9. Bölge Birincisi Van Oldu

9. bölge birincisi van oldu

11 Haziran 2021 - 00:55

Diyanet İşleri Başkanlığı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulunca Diyanet personeline yönelik düzenlenen “Hafızlık Yarışması 9. Bölge Finali” Van İl Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleşti.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl Türkiye geneli “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kutlamaları kapsamında İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri arası düzenlenen Hafızlık Yarışması 9. Bölge Finali yapıldı.

Van İl Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen yarışmaya Şırnak, Siirt, Hakkari, Bitlis ve Muş il birincileri katıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi gerçekleştirilen yarışmada, komisyon üyelerinin değerlendirmesi neticesinde, Van İlini temsil eden Hafız Fatih Can 9. Bölge birincisi olarak 13 Eylül 2021 tarihinde Diyarbakır’da düzenlenecek olan Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Erciş Safa Yatılı Erkek Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Fatih Can hocamızı tebrik eden Van İl Müftüsü Ömer Keskin, Hafız Can’a Türkiye finalinde başarılar diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...