Adana’da Berat Kandili Coşkusu

Adana'da Berat Kandili Coşkusu

adana'da berat kandili coşkusu

08 Mart 2023 - 10:10

Adana İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Berat Kandili programı Sabancı Merkez Camii'nde gerçekleştirildi. Program 06.03.2023 Pazartesi günü akşam namazına müteakip yapıldı. Gerçekleştirilen programa Adana İl Müftü Vekili Yusuf Dikmen, din görevlileri, Adanalı vatandaşlar ve kentimizde misafir ettiğimiz depremden etkilenen diğer on ilimizden gelen misafirler de katıldı. Seçkin hafızlardan Kur'an-ı Kerîm tilâvetleri, mevlîd-i şerif, ilâhiler, salavatlar ve zikirler ile Berat gecesi ihyâ edildi. Programda cemaate hitap eden İl Müftü Vekili Yusuf Dikmen; "Yüce Allah'ın ilâhî mesajlarına kulak verip bu gecenin manevî ikliminden istifâde edelim. Ahlâkî erdemleri hayatımıza yansıtalım. Depremzede kardeşlerimizin yaralarını sarmak için bu güne kadar elimizden gelen gayreti gösterdiğimiz gibi bundan sonra da yardım elimizi uzatmaya devam edelim. Ellerimizi semâya kaldırdığımız bu mübarek Berat gecesinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, geride kalan ailelerine başsağlığı diliyorum. Mevlâm aziz milletimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi. Program, kılınan yatsı namazının ardından İl Müftü Vekili Yusuf Dikmen'in yapmış olduğu dua ile son buldu.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...