Adana’da Düzenlenen Törenle Yeni Bir Işyeri Açıldı

Adana'da Düzenlenen Törenle Yeni Bir Işyeri Açıldı

adana'da düzenlenen törenle yeni bir işyeri açıldı

17 Kasım 2022 - 10:10

Adana Seyhan İlçesi Baraj yolu caddesi, duygu kafe yanında Genç Fırın düzenlenen törenle hizmete girdi.

Dualar eşliğinde açılış kurdelesini kesen Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, helal ve bereketli işler diledi.

Genç Fırının açılışına, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Eski) Rektörü Prof. Dr. Aykut Gül, Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Seyhan Müftüsü Mehmet Yaman ,TÜGVA İl Başkanı Muhammed Cihat Ünsal, HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir, Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesinin kesiminden sonra davetlilere ikramda bulunan işletmecisi sahibi Muhammed Ata Turğay, katılanlara teşekkür etti.

Turğay, “Umarım halkımıza en iyi ve en nezih ortamda bir hizmet sunarak memnun ederiz. Buraya gelecek olan vatandaşlarımız, kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini sağlamak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Açılışa katılan Eski Rektör Prof. Dr. Aykut Gül , işyeri sahiplerine ‘hayırlı olsun' dileklerinde bulunarak, “Bu işyeri inşallah kendilerine hayırlı ve bol kazanç sağlar, halkımızın da beğenisini en kısa zamanda kazanır” şeklinde konuştu,

Daha sonra İl Müftüsü Mehmet Taşcı, işyeri için dua ederek Adanamıza hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...