Adana’da Ashab-ı Kehf Ve Tarsus Gezisi

Adana'da Ashab-ı Kehf Ve Tarsus Gezisi

ashab-ı kehf ve tarsus gezisi

01 Mayıs 2019 - 10:11

Adana Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörü Mükremin Işık başkanlığında, Seyhan Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Emine Banu Sümer, Çukurova Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Esra Çevik, KYK Manevi rehberleri Enes Eser, Fikret Hayta ve Türker Akşener’in rehberlik ettiği 50 kişilik gurup 28 Nisan Pazar günü saat 08:00’da Adana İl Müftülüğü’nden hareket etti. Saat 09:00’da Ashab-ı Kehf’te sabah kahvaltısı yapıldı. Ashabı Kehf Mağarası ziyaret edilip öğrencilere Ashab-ı Kehf’in hayatı, imanları için verdikleri mücadele ve hayatlarından alınması gereken ibretler konusunda sunum yapıldı. Ardından Taşkuyu Mağarası ziyaret edilip saat 12:30’da Tarsus merkeze geçildi. Sırasıyla Nusret Mayın Gemisi, Ulu Camii, Hz. Danyal Makamı,  diğer tarihi mekânlar ve Tarsus Şelalesi ziyaret edildi.  Tarsus barajında Mangal ziyafeti yapıldı. Geziyi tamamlayan grup saat 19:30’da Adana’ya döndü.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu