Adana’da “bağımsız Birey Bilinçli Aile” Projemiz 4...

Adana'da “bağımsız Birey Bilinçli Aile” Projemiz 4 Yaşında

“bağımsız birey bilinçli aile” projemiz 4 yaşında

05 Mart 2020 - 10:11

Bağımlılıkla Mücadele kapsamında Müftülük personeli ile Kur’an Kurslarında eğitim gören kursiyerlere yönelik, 2017 yılında İlimiz Müftüsü Hasan Çınar tarafından verilen ilk seminerle başlanan 2018, 2019 yıllarında da devam eden ve Adana İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yürütülen “Bağımsız Birey Bilinçli Aile” projemiz, Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’ın talimatları ve onayı ile 2020 yılında tüm ilçe müftülüklerimizi kapsayacak şekilde yenilenmiştir.

Merkez İlçe Müftülükleri dışındaki ilk seminer Ceyhan İlçe Müftülüğünde 03.03.2020 tarihinde Din Hizmetleri Uzmanı/Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörü Nuh Ünaldı ile İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Burak Tavşanoğlu tarafından gerçekleştirildi. Katılımcılar, seminerden çok istifâde ettiklerini ve kurumların ortak projelerde buluşmasının güven ortamını ve huzuru artırdığını ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri