Adana’da Diyanet Işleri Başkanlığı Vaizi Mehmet Fatih Tunç...

Adana'da Diyanet Işleri Başkanlığı Vaizi Mehmet Fatih Tunç Gençlerle Buluştu

diyanet işleri başkanlığı vaizi mehmet fatih tunç gençlerle buluştu

05 Şubat 2020 - 10:11

Diyanet İşleri Başkanlığı Vaizi Mehmet Fatih Tunç, Başkanlığımızın başarıyla yürüttüğü Gençliğe Değer Projesi kapsamında Koordinatörlerimizin bilgi ve motivasyonunu artırmak amacıyla il, ilçe Gençlik koordinatörleri ve gençlik çalışmalarında görev alan din görevlileri ile Adana İl Müftülüğü toplantı salonunda bir araya geldi.

Başkanlık Vaizi Tunç konuşmasında, Başkanlığımızın gençlere yönelik başlattığı yeni atılım ve projeler ile ilgili bilgi vererek altmış ilde Gençliğe Değer Ara Dönem Kamp Programının devam ettiğini söyledi. Toplantının sonunda İlimiz Çukurova Müftülüğüne bağlı Hacı Mehmet Ali Baytan Kur’an kursunda Yirmi beş öğrenci ve beş görevli ile devam etmekte olan Gençliğe Değer Ara Dönem Kampını ziyaret ederek kamptaki öğrencilerle bir araya geldi. Gençlere milli ve manevi değerlerini anlatan etkili sunumu kamptaki öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.

27-31 Ocak 2020 tarihleri arasında düzenlenen Gençlik Kampında izciliğin disiplininden faydalanarak erken kalkma, temizlik ve cemaatle namaz kılma alışkanlığı gibi birçok faydalı davranış alışkanlık haline getirildi. Bunun yanında Kampımızda Okçuluk başta olmak üzere birçok sportif faaliyetle beraber birde Karboğazı gezisi ile öğrencilerimize unutulmaz bir an yaşatıldı. Adana İl Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen kampın sonunda bilgi yarışması yapılarak dereceye giren ve kampa katılan öğrencilerimiz çeşitli hediyelerle taltif edilmiştir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...