Adana’da Il Müftümüz Sayın Mehmet Taşcı Aşere Kursunu...

Adana'da Il Müftümüz Sayın Mehmet Taşcı Aşere Kursunu Ziyaret Etti

il müftümüz sayın mehmet taşcı aşere kursunu ziyaret etti

07 Eylül 2022 - 10:10

Adana İl Müftülüğünce açılan Aşere Kursunda kursiyerlerini ziyaret ederek kursa katılan din görevlilerine teşekkür etti.

Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam ilçe müftülüklerinde görevli İmam-Hatip ve Müezzin -Kayyımlar için açılan kursu ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

 Müftü Taşcı, Diyanet İşleri Başkanlığının birçok hizmet alanının bulunduğunu ve bu hizmet alanlarının birinin de cami ve cami hizmetleri olduğunu vurguladı.

Müftü Taşcı, mihrap görevini icra eden din görevlilerinin Kur'an-ı Kerim'i manasıyla anlamak, usulüne uygun okuyabilmelerini sağlamak ve dini musiki alanında kendilerini geliştirmek için açılan kursların önemini anlattıktan sonra "Kursa katılarak gayret gösteren tüm din görevlilerimize teşekkür ediyorum. Bu almış olduğunuz eğitimi istikbalimiz olan gençlerimizde en güzel şekilde aktarmanızı istiyorum. 15 kardeşimiz burada eğitim almakta. Allah öğretenden ve öğrenenden razı olsun’’ dedi.

Adana İl Müftülüğü tarafından 4 Ekim 2021 de açılan kurs 1 yıl süreli,48 hafta, 4 bölüm, Her bölüm 12 hafta süreli olacak şekilde müfredatı hazırlanan eğitim, İl Müftülüğünde devam ediyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...