Adana’da Ilçe Müftüleri şubat Ayı Toplantısı

Adana'da Ilçe Müftüleri şubat Ayı Toplantısı

ilçe müftüleri şubat ayı toplantısı

15 Şubat 2019 - 10:11

İlçe Müftüleri Şubat ayı toplantısı Yüreğir İlçemizde İlçe Müftüsü Celal Büyük ev sahipliğinde gerçekleşti. İl Müftüsü Hasan Çınar başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemdeki konular görüşüldü.

Toplantının ardından Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Adana İl Müftümüz Hasan Çınar, Yüreğir İlçe Müftüsü Celal Büyük ve İlçe Müftüleri yapımı devam eden 300 Yataklı Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Adana İl Müftümüz  Hasan Çınar,  Yüreğir ilçesi, PTT Evleri Mahallesi'ndeki yurt inşaatının bulunduğu alanda yaptığı açıklamada, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Müftü Çınar, "Binamız bitme seviyesine gelmiştir. İnşaatın ince işçiliği devam etmektedir. Hedefimiz, en kısa zamanda hizmete açmaktır. Yurdumuzda üniversitemizin öğrencileri kalacak ve kız yurdu olacak.  Adana'ya dışarıdan gelen çocuklar bize emanettir. Bu emanetlere bu şekilde sahip çıkacağız. Bu yurtta kalan öğrencilerimize dinlerini, diyanetlerini, vatan millet sevgisini öğreteceğiz." dedi.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...