Adana’da Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma 3. Bölge Yarışması...

Adana'da Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma 3. Bölge Yarışması Yapıldı

kur’an-ı kerimi güzel okuma 3. bölge yarışması yapıldı

21 Haziran 2019 - 10:12

2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinleri çerçevesinde; Erkek Din Görevliler arasında yapılan “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma 3. Bölge Yarışması” İlimiz Çukurova İlçesi Ramazanoğlu Camiinde 19/06/2019 tarihinde saat 14.00’da yapılmıştır.

Adana İl Müftüsü Hasan Çınar yarışma öncesi yarışmacılara ve cami cemaatine hitap ederek Kur’an-ı Kerim tilavetinin önemi hakkında bilgi verdi. Yarışmaya; 3. Bölge illeri olan Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay, Kilis ve Kahramanmaraş illerinden erkek din görevlileri katılmış olup, Yarışma, Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu üyesi Fatih Okumuş’un başkanlığında oluşturulan komisyon tarafından gerçekleştirildi.

Yarışma neticesinde yapılan değerlendirmede; Hatay ili Antakya İlçesi Kemal Çipe Camii İmam-Hatibi Ahmet Kızu, 3. Bölge birincisi seçilerek İzmir ilinde yapılacak olan Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Program; Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Fatih Okumuş’un, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle sona erdi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda