Adana’da Müftü Taşcı, A Kalite Gazetesinin Kuruluş Yıl...

Adana'da Müftü Taşcı, A Kalite Gazetesinin Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliğine Katıldı

müftü taşcı, a kalite gazetesinin kuruluş yıl dönümü etkinliğine katıldı

29 Kasım 2022 - 10:10

Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, A KALİTE gazetesinin 4. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen etkinliğe katıldı.

Çukurova Gazeteciler Derneği Kültür ve Sosyal tesislerinde düzenlenen etkinliğe; Bakan Ömer Çelik , Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı , Adana Kadem İl Temsilcisi Reşan Arlıer, Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Mehmet Tosun, Sivil Toplum Kuruluşları, Çukurova Üniversitesi Tıp ve İletişim Kulübü, Eğitmenler ve Başarı ödülü alan öğrenciler katıldı.

Tören , saygı duruşu ve ardından istiklal marşı okunarak başladı. İstiklal Marşının ardından, A Kalite Gazetesinin Eğitim alanında habere taşınan Adana Gençlik Merkezinde Kur’an-ı Kerime geçen Batuhan Parlağın Kur’an okumasıyla devam etti. Batuhan Parlağa ödülünü Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı takdim etti.

Protokol konuşmalarının ardından, basın ve medya da uzun yıllar emek veren Gülçin Ataoğlu Yılmaz tarafından 2019 yılında kurulan A Kalite Gazetesi, Siyasette, Sporda, Sanatta, Sağlıkta, Eğitimde başarılı isimleri Çukurova Gazeteciler Derneği Kültür ve Sosyal tesislerinde gerçekleştirdiği törenle takdim etti.

Ömer Çelik, Adana’da başarılı projeler yazıp yürüten, kamu, yerel ve sivil toplum işbirliğinde başarılı işlere imza atan, en çok kadına ve gence eğitime destek olan, Adana’nın en başarılı kadın ödülünü Reşan Arlıer Hanıma takdim etti.

Bakan Çelik “Kadının elinin değdiği her yer güzelleşiyor diyerek Arlıer Hanımı ve bir Kadın Gazeteci olarak Gülçin Yılmazı tebrik etti

Müftü Taşcı’da, A KALİTE gazetesinin kurucusu Gülçin Ataoğlu Yılmaz’ı ve çalışanlarını kuruluş 4. yıldönümü nedeniyle tebrik ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”