Adana’da Seyhan Ilçe Müftülüğü Yatılı Hafızlık Erkek Ve...

Adana'da Seyhan Ilçe Müftülüğü Yatılı Hafızlık Erkek Ve Kız Kur'an Kursu Yöneticileri Ve öğreticileri Ile Toplantı Gerçekleştirildi

seyhan ilçe müftülüğü yatılı hafızlık erkek ve kız kur'an kursu yöneticileri ve öğreticileri ile toplantı gerçekleştirildi

15 Mayıs 2023 - 10:10

Adana İl Müftülüğü tarafından Seyhan İlçe Müftülüğü'nde görev yapan yatılı hafızlık erkek ve kız Kur'an Kursu yöneticileri ve öğreticilerine yönelik toplantı düzenlendi. Adana İl Müftülüğü'nde gerçekleştirilen toplantı iki oturum hâlinde düzenlendi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Müftü Yardımcısı Durdane Coşkun, Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman, Kur'an Kursu yöneticileri ve öğreticileri katıldı. İl Müftüsü Mehmet Taşcı katılımcılara yönelik konuşmasında; "Hafızlık gibi ulvî bir çalışmada görev almak Yüce Rabbimizin bizlere ve sizlere en büyük nimetlerindendir. Gayretli çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Cenâb-ı Allah toplantımızı hayırlara vesile eylesin" dedi. Toplantıda hafızlık eğitiminin geliştirilmesi, hafız sayısının çoğaltılması, hafızlık yapanlara Kur'an ahlâkının kazandırılması konusunda nitelikli çalışmaların yapılması, hafızların sonraki hayatlarında ezberlerini kaybetmemeleri ile ilgili programların zenginleştirilmesinin yanı sıra, Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan gelen talimatlar ele alındı. Son derece verimli geçen toplantı, değerlendirme ve istişareler neticesinde sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret