Adana Il Müftülüğü’nde "davranışsal Bağımlılıklarla...

Adana Il Müftülüğü'nde "davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele" Konulu Seminer Düzenlendi

adana il müftülüğü'nde "davranışsal bağımlılıklarla mücadele" konulu seminer düzenlendi

06 Mayıs 2023 - 10:10

Diyanet İşleri Başkanlığının talimatlarıyla, Adana İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörlüğü'nün düzenlediği "Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele" eylem planı farkındalık çalışmaları kapsamında 01-07 Mayıs 2023 Bilişim Haftası münasebetiyle, teknolojinin bilinçli ve faydalı kullanımı konusunda farkındalığı artırmak amacıyla, Adana İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar birimi tarafından 05.05.2023 tarihinde il müftülüğü toplantı salonunda seminer düzenlendi. Gerçekleştirilen seminere il müftü yardımcıları, şube müdürleri, vaizler, din hizmetleri uzmanları, bağımlılıkla mücadele il ve ilçe koordinatörleri ve daire personeli katıldı. Adana İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar birimi tarafından, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması amacıyla oluşturulan 'Siberay Programı' çerçevesinde sosyal medya kullanımı, güvenli internet kullanımı, internette karşılaşılan suç türleri ve bu suçlara karşı alınacak önlemler konusunda bilgi verildi. Seminer, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret