Adana Il Müftülüğü Personeli 2023 Yılı Ilk Mesai Gününe...

Adana Il Müftülüğü Personeli 2023 Yılı Ilk Mesai Gününe Dualarla Başladı

adana il müftülüğü personeli 2023 yılı ilk mesai gününe dualarla başladı

04 Ocak 2023 - 10:10

2023 yılı Ocak ayı daire personeli toplantısı İl Müftümüz Mehmet Taşcı başkanlığında Adana İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kur'an-ı Kerîm tilâveti ile başlayan toplantıya İl Müftüsü Mehmet Taşcı, il müftü yardımcıları, şube müdürleri, murakıplar, vaizler ve daire personeli katıldı. Toplantıda İl Müftüsü Mehmet Taşcı tarafından 2022 yılında yapılan hizmetlerin değerlendirmesi yapıldı ve gündemdeki başlıklar ele alındı. Müftü Taşcı toplantı sonunda; "2023 yılının birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha güçlü hâle getirdiğimiz, Adanamızın dînî, manevî hayatına hizmetle geçireceğimiz bir yıl olmasını Cenâb-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi. Toplantı, yapılan dua ile son buldu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret