Adıyaman’da 5 Adet Kur’an Kursunun Açılışı...

Adıyaman'da 5 Adet Kur'an Kursunun Açılışı Gerçekleştirildi

adıyaman'da 5 adet kur'an kursunun açılışı gerçekleştirildi

10 Aralık 2022 - 09:00

ADIYAMAN'DA 5 ADET KUR'AN KURSUNUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Adıyaman İl Müftülüğünce hayırseverler tarafından yapılan 5 adet Kur’an kursunun açılışı Dualarla gerçekleştirildi.

Hacı Keleş Camii Bahçesi içerisinde bulunan Yusuf Havva Ateş 4-6 yaş Kur’an kursu ile Fatma Kösemen ihtiyaç odaklı Kur’an Kursu, Altınşehir Safvan Bin Muattal Camii bahçesinde bulunan Hz. Fatıma 4-6 yaş Kur’an kursu ve Hz Aişe ihtiyaç odaklı Kur’an kursu ve Altınşehir camii bünyesinde bulunan Mustafa Seher Taştı 4-6 yaş Kur’an kurslarının açılışı Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, İl Müftüsü Mehmet Taştan, Aile ve sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Müftü yardımcıları, şube müdürleri, ilçe müftüleri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Taştan yaptığı açıklamada "İlimizde çocuklarımıza, kadınlarımıza hitap eden kurslar açıyoruz. Şu anda 5 adet kursumuzu açtık, bunlardan 3’ü çocuklara 4-6 yaş, diğer ikisi  hanım kardeşlerimize yönelik olacak diyen Müftü Taştan, bu kursların yapımında emeği geçen hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Burada Allah ve Peygamberini seven insanlar yetiştirme gayretindeyiz.  Buralarda Müslüman yetişir. Buralarda adeta sinir damarları alınmış insanlar yetişir. Konumuz sevgi, derdimiz sevgidir. Allah bize sevgiyi nasip etsin inşallah." dedi.

Açılışta konuşma yapan Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar; “Hem hanımefendilerin hem de 4-6 yaş arasındaki çocuklarımızın yararlanacağı Kur'an kurslarımızın açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Ben ilimize, ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Kur'an-ı öğrenmek ve öğretmek güzel. Bu şiarla yolumuza devam edeceğiz inşallah. İslam dininin doğru bir şekilde öğretilmesi ve doğru bir şekilde yaşatılması en büyük hedefimizdir. Bu Kur'an kurslarımızı yaptıran hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...