Adıyaman’da Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı

Adıyaman'da Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı

adıyaman'da hacı adayları dualarla uğurlandı

24 Haziran 2022 - 09:00

Hac ibadetini yerine getirmek üzere Adıyaman’dan yola çıkan hacı adayları, İl Müftülüğü önünden telbiye, dua ve gözyaşlarıyla uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2022 Yılı Hac Organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek hacı adayları için düzenlenen programa Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, İl Müftüsü Mehmet Taşçı, siyasi parti temsilcileri, din görevlileri, hacı adayları ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Vali Çuhadar, "Bugün hacı adaylarımızı uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İbadetleri ve hacları kabul olsun inşallah." dedi.

İl Müftüsü Taşçı ise "Kutsal topraklara Ahmet, Mehmet olarak gidiyorsunuz ama inşallah orada tüm günahlarınızdan arınmış şekilde Hz. Ömer'in adaleti, Hz. Ebubekir'in sadakatini kazanarak dönecek ve bundan sonraki hayatınızda bu şekilde yaşamaya devam edersiniz inşallah." diye konuştu.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı