Adiyaman’da Gara şehidimiz Aydın Köse Için Mevlid Okundu.

Adiyaman'da Gara şehidimiz Aydın Köse Için Mevlid Okundu.

gara şehidimiz aydın köse için mevlid okundu.

20 Şubat 2021 - 09:00

Irak’ın kuzeyindeki Gara Bölgesinde terör örgütü PKK tarafından bir mağarada kalleşçe şehit edilen 13 sivilden biri olan Adıyamanlı hemşehrimiz  Aydın Köse’nin  şehadetinin üçüncü gününde mevlidi şerifle anıldı.

Şehit Aydın Köse’nin Baba ocağı Kahta ilçesine bağlı Salkımbağı Köyünde düzenlenen mevlid programına şehidin ailesi başta olmak üzere Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Kahta Kaymakamı Abdil Koç, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi ve vatandaşlar katıldı.

Öğle namazının ardından başlayan mevlit programında, Kahta Müftülüğü Din Görevlileri tarafından Kura’nı Kerim ve mevlidi şerif okunarak ilahiler seslendirildi. İl Müftümüz Mehmet Taşcı trafından yapılan dua ile, Şehit Aydın Köse ve tüm şehitler dualarla anılarak Allah’tan rahmet dilendi.

Okunan mevlidi şerifin ardından Vali Mahmut Çuhadar, Şehit Aydın Köse’nin yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyerek, yalnız olmadıklarını ve devlet olarak her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı