Adiyaman’da Il Müftüsü Mehmet Taşcı Için Veda Programı...

Adiyaman'da Il Müftüsü Mehmet Taşcı Için Veda Programı Düzenlendi.

il müftüsü mehmet taşcı için veda programı düzenlendi.

26 Haziran 2022 - 09:00

Adıyaman il Müftüsü iken Adana İl Müftülüğüne atanan, Adıyaman İl Müftümüz Mehmet Taşcı için TPAO Bahçesinde bir Veda ve Vefa programı düzenlendi.

Yoğun bir katılımın yaşandığı, Mehmet Kırçalı Camii Din Görevlisi Ali Çelik’in sunuculuğunu yaptığı program, Kur'an Kursu Hocası Hüseyin Kandemir’in Kur’an tilavetiyle başladı, program Grup Ravza’nın seslendirdiği İlahi ve Kasideleri ile devam etti.

Veda programına Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hüseyin Özgün, MHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Doğan, MHP Adıyaman Merkez İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Gence, Samsat Eski Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Vaizler, İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlar, Kur'an Kursu öğreticileri ve daire personelleri katıldı.

Yoğun katılımın olduğu veda programında Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, MHP Adıyaman Merkez İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Gence yaptıkları konuşmalarında Müftü Taşcı’ya Adıyaman’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, onun bir Amirden, yöneticiden çok, bir arkadaş, bir kardeş ,bir dost hepsinden öte ‘’ADAM GİBİ BİR ADAM’’ olduğunu, yalnız kurumunun değil şehrin dertleriyle dertlenen biri olarak tanıdıklarını ve kendisi ile çalışmaktan ve tanışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kur’an Kursu Öğreticileri adına Nazlı Pekdaş Yıldırım, Din görevlileri adına Emin Çil ve Mehmet Korkmaz yaptıkları konuşmalarında hocamızla dolu dolu bereketli bir 4 yıl geçirdiklerini kendisini amirden çok bir arkadaş bir dost ve sürekli hizmet üreten mesai mefhumu gözetmeden koşturan kendileri için her daim moral kaynağı ve örnek olduğunu dile getirdiler. Hocamızı her daim mihrapda imam, minberde hatip, kürsüde etkili bir vaiz olarak gördüklerini ve tanıdıklarını dile getirdiler.

Hocamız hakkın hatırını her türlü hatırın üzerinde tutan haksızlığa asla eyvallah demeyen doğru bildiği yolda hiçbir kınayanın kınamasından korkmayan yanlışın ve haksızlığın karşısında dimdik duran bir yiğidodur.

Biz sizden razıydık. Hani sizin tabirinizle adam gibi adamdı, adam gibi bir adam geçti Adıyaman’dan. Yeniden muftülükle barıştık, evimize girer gibi girdik daireye, orada kendimizi emin hissettik, rahatliyorduk her gelişimizde, çektiğimiz yükler hafif gelmeye başladı, zevk veriyordu yaptığımız her iş sizinle, yalnız bizim değil çocuklarımızın, ailemizin de müftüsüydünüz, abimizdiniz, kardeşimiz, babamız, dostumuz, arkadaşımızdınız. Gidişiniz bize ağır geldi, sizlere uğurlu gelsin inşallah, yolunuz bahtınız açık olsun.

Duygulu anların yaşandığı Program il Müftümüzün yaptığı duygu ve coşku dolu konuşmanın ardından başta; Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve Belediye başkanı Dr. Süleyman Kıllınç olmak üzere katılımcılar tarafından il Müftümüze Plaket ve hediye takdim edilmesinin ardından sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret