Adiyaman’da Kahraman Gazilerimizin şeref Günü Kutlandı

Adiyaman'da Kahraman Gazilerimizin şeref Günü Kutlandı

kahraman gazilerimizin şeref günü kutlandı

20 Eylül 2021 - 09:00

Kahraman Gazilerimizin Şeref Günü Kutlandı.

Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın aziz milletimiz için bir vatan haline dönüşmesi, uğruna en değerli varlığını ortaya koyarak fedakârlığın zirvesine ulaşan ve bu özverinin nişanını bedeninde gururla taşıyan, destansı tarihimizin yaşayan abideleri olan kahraman gazilerimizin “19 Eylül Gaziler Günü” tüm yurtta olduğu gibi Adıyaman’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19 Eylül Gaziler Günü, Adıyaman Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasına müteakip, Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı. 

Adıyaman Hükümet Konağı önünde düzenlenen “Gaziler Günü” törenine İl Müftümüz Mehmet Taşcı,Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Kırılmış, Vali Yardımcısı İhsan Maskar, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Demircan, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adıyaman Şube Başkanı Ahmet Okutan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Hacı Erdengi, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Daha Sonra Adıyaman Yeni Mezarlıkta bulunan Şehitler Mezarlığı ziyaret edikerek İl Müftümüz Mehmet Taşcı tarafından dualar edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Kars'ta Valimiz Ziya Polat 4-6 Yaş Miniklerini Ziyaret Etti
Kars'ta Valimiz Ziya Polat 4-6 Yaş Miniklerini Ziyaret Etti