Adiyaman’da Müftülüğümüz’den Engelli öğrenciye Bilgisayar...

Adiyaman'da Müftülüğümüz’den Engelli öğrenciye Bilgisayar Hediye

müftülüğümüz’den engelli öğrenciye bilgisayar hediye

05 Ekim 2020 - 09:00

Adıyaman İl Müftülüğümüz Merkez Varlık mahallesinde ikamet eden Muhammed Yasir (13) adlı bedensel engelliye dizüstü bilgisayar hediye etti.

Ortaokul 3. sınıfa giden pandemi nedeni ile okulların kapalı olması ve Uzaktan eğitim metodu ile eğitimine devam eden Muhammed Yasir’in Canlı derslere katılması için bilgisayara ihtiyacının olduğunu öğrenen İl müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından temin edilen Laptop bilgisayar Müftülüğümüz’de Muhammed Yasir’e İl Müftülüsü Mehmet Taşcı tarafından teslim edildi.

İl Müftüsü Mehmet Taşcı, “Hayat sadece engelliler için değil hepimiz için bir imtihandır. Onlar nasıl bu çetin sınavda başarılı olmak zorundalar ise toplum da bu imtihanda başarılı olmak durumundadır. Bu bağlamda bu engelli kardeşimizin sevincine ortak olmak eğitim hayatını kolaylaştıracak bu bilgisayarı alanlardan Allah razı olsun.” dedi.

İl Engelli Koordinatörü Ali Çelik, Engellilere verilen sevgi onlara yaşama sevinci verir. Engelli Muhammed Yasir kardeşimiz bizlere eğitim hayatını kolaylaştıracak bir bilgisayara ihtiyacının olduğunu söyledi. Ailesinin maddi durumu iyi olmayan Muhammed Yasir’e çok fonksiyon özellikli laptop bilgisayar alarak hediye ettik.

Mutluluğu gözlerinden okunan Muhammed Yasir bilgisayar hediyesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Bunun için çok teşekkür ederim. Derslerimi yapmakta zorlanıyordum, artık okulumun devamı gelecek dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı