Adiyaman’da Müftülük Gençleri Bisiklet Turunda Buluşturdu

Adiyaman'da Müftülük Gençleri Bisiklet Turunda Buluşturdu

müftülük gençleri bisiklet turunda buluşturdu

22 Mayıs 2022 - 09:00

Adıyaman İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce gençlere yönelik "bisiklet turu" etkinliği düzenlendi.

Gençler arasında birlik ve beraberliği tesis etmek ve kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla düzenlenen etkinliğe öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinliğe dair bilgilendirmede bulunan İl Gençlik Merkezi Koordinatörü Abuzer Kırmızı, "Adıyaman İl Gençlik Koordinatörlüğü olarak 19 Mayıs Gençlik Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmak adına bisiklet turu düzenledik. Gençleri bu alana yöneltmek ve sağlık için düzenlediğimiz bisiklet turundaki gençlerimizi gençlik merkezimize yöneltmek istiyoruz. Adıyaman İl Müftülüğü önünde başlayacak olan kortej TPAO kavşağına kadar devam edecek. dedi.

Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret