Adiyaman’da Müftülükten Engellilere Tekerlekli Sandalye Desteği

Adiyaman'da Müftülükten Engellilere Tekerlekli Sandalye Desteği

müftülükten engellilere tekerlekli sandalye desteği

23 Mart 2021 - 09:00

Adıyaman İl müftülüğü engelli koordinatörlüğü  ihtiyacı olan her engelli kardeşimize tekerlekli sandalye dağıtmya devam ediyor.

Adıyaman il müftülüğü engelli koordinatörü Ali Çelik,Adıyamanda tespit ettikleri ve tekerlekli sandalye ihtiyacı olan kardeşlerimize tekerlekli sandalye hediye etmeye devam edecekelrini söyledi.

İl Müftüsü Mehmet Taşcı "Peygamber Efendimiz insanlar arasında ırk, renk; zengin, fakir, engelli, engelsiz hiçbir hususta ayrım yapmamış, onlara değer vermiş, onlara iyi davrananları övmüştür. Asıl engel şu gördüğümüz bedenimizde ve vücudumuzda olan maddi engeller değil, asıl engel gözlerimizde olup iyilik ve güzellikleri görmemektir." dedi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...