Adiyaman’da "yaratan Rabbinin Adıyla Dokun" Konferansı

Adiyaman'da "yaratan Rabbinin Adıyla Dokun" Konferansı

"yaratan rabbinin adıyla dokun" konferansı

04 Aralık 2022 - 09:00

3 Aralık Engelliler Günü münasebetiyle Engelli Koordinatörlüğümüz tarafından Adıyaman Üniversitesi Vehbi Koç Konferans salonunda Braille Uzmanı Rıdvan Cinkara'nın konuk olduğu "Yaratan Rabbinin Adıyla Dokun" konulu konferans verildi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftümüz Mehmet Taştan’ın konuşmasıyla başlayan program işaret dili ile ilahi seslendirmesi icra edildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Kırılmış’ın da katıldığıprogram Braille Uzmanı Rıdvan Cinkara’nın konferansı sonrasında ilahi ve ezgi dinletileri sunulan program İl Müftümüzün hediye takdimi ile sona erdi. Konferans sonrası program hakkında duygu ve düşüncelerini ileten engelli vatandaşlarımız İl Müftümüz Mehmet Taştan’a teşekkürlerini iletti.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı