Adiyaman’da Tdv’den Anne Ve Kızlarına Destek

Adiyaman'da Tdv'den Anne Ve Kızlarına Destek

tdv'den anne ve kızlarına destek

13 Haziran 2022 - 09:00

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü (KAGEM) Gönüllü Koordinatörlüğü tarafından başlatılan "Hayata Başlarken" projesi kapsamında evlilik hazırlığı yapan genç kızlara çeyiz bohçası, yeni doğum yapan annelere ise bebek bohçası hediye ediliyor.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın ve Gençlik Kolları bulunan illerde yürütülecek proje kapsamında, yeni doğum yapan 10 bin anne ile evlilik hazırlığında olan 10 bin genç kıza hediye bohçası ulaştırılması hedefleniyor.

Adıyaman İl Müftü Yardımcısı Hatun Özmen rehberliğinde yardım faaliyetlerinde bulunduklarını dile getiren TDV KAGEM gönüllüsü Adıyaman İl Müftülüğü Ebubekir Sıddik Kız Kur’an Kursu Öğretici Fatma Mutlu, hayata dokunan her alanda ihtiyaç sahibi evlilik hazırlığı yapan nişanlı kızlarımıza ve yeni doğum yapmış annelerimize TDV-KAGEM olarak Kur’an kursuna gelen öğrenci ve gönüllü ekibimiz ile birlikte yapmış olduğumuz çalışmalar kapsamında toplanan nakdi ve ayni yardımlar ulaştırıyoruz. Yeni bir hayata adım atan kardeşlerimizin yanında olarak gönüllerine dokunuyoruz." dedi.

Gelin hediye bohçasında çeyizlik malzemelerinin (beyaz eşya, tv, mobilya, vb) ,bebek hediye bohçasında ise battaniye, bebek kıyafetleri, bebek bezi ve bebek hijyen seti gibi temel ihtiyaç malzemelerinin yer aldığını belirten Mutlu, her iki bohçaya da Kur'an-ı Kerim ve aileye yönelik kitaplar koyarak manevi rehberlik desteğinde de bulunduklarını ifade etti.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda