Adiyaman’da Türkiye Diyanet Vakfı şubesi Ramazan Ayı...

Adiyaman'da Türkiye Diyanet Vakfı şubesi Ramazan Ayı Münasebetiyle Hayırsever Vatandaşların Bağışladığı Kıyafetleri Yetim Ve Ihtiyaç Sahibi 90 Aileye Ulaştırdı.

türkiye diyanet vakfı şubesi ramazan ayı münasebetiyle hayırsever vatandaşların bağışladığı kıyafetleri yetim ve ihtiyaç sahibi 90 aileye ulaştırdı.

04 Mayıs 2021 - 09:00

TDV, "Kardeşlerini unutma Beklenen Sensin" teması ile başlatmış olduğu yardımlaşma seferberliği kapsamında Adıyaman'da 90 aileye ulaştı.

Adıyaman Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı Şubesi Başkanı Zeynal Duyum yaptığı açıklamada "Adıyaman Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı Şubesi görevli ve gönüllüleriyle birlikte, Ramazan'ın manevi iklimini ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle birlikte yaşıyoruz. Hayırseverlerimizin vakfımıza emanet ettiği gıda ve giyecek yardımlarını ihtiyaç sahibi yetim, engelli, mülteci kardeşlerimize ulaştırıyoruz." dedi.

Duyum açıklamasının devamında "Vakfımızın 'Kardeşlerini unutma Beklenen Sensin' teması ile başlatmış olduğu yardımlaşma seferberliğinde bugün ihtiyaç sahibi 90 ailemize giyecek yardımı yapıyoruz. Salgın hastalık nedeni ile evlerinde bulunan çocuklara Diyanet Çocuk dergisi hediyesinde bulunduk. Rabbim Şifa ayı Ramazan hürmetine bu salgın hastalıktan bir an önce kurtulmayı bizlere nasip eylesin." ifadelerini kullandı.

TDV Adıyaman Şubesi görevlisi Zeynel Duyum ise "Vakfımızın 'Kardeşlerini unutma Beklenen Sensin' teması ile başlatmış olduğu yardımlaşma seferberliğinde bugün ihtiyaç sahibi 90 ailemize giyecek yardımı yapıyoruz. Salgın hastalık nedeni ile evlerinde bulunan çocuklara Diyanet Çocuk dergisi hediyesinde bulunduk." dedi


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”