Adıyaman Il Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy Ve Adıyaman Il...

Adıyaman Il Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy Ve Adıyaman Il Ticaret Odası Başkanı Mustafa Uslu Kurban Vekaletlerini Tdv’ye Verdiler.

adıyaman il jandarma komutanı albay ercan atasoy ve adıyaman il ticaret odası başkanı mustafa uslu kurban vekaletlerini tdv’ye verdiler.

25 Temmuz 2020 - 09:00

Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy  ve Adıyaman İl Ticaret Odası Başkanı Mustafa Uslu Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy Kurban Vekaletlerini TDV’ye verdiler.

Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy  ve Adıyaman İl Ticaret Odası Başkanı Mustafa Uslu Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) ortaklaşa yürüttüğü “2020 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim kampanyasına Kurban Vekaletlerini verdiler.

İl Müftüsü Mehmet Taşcı Kapmayaya destek vererek bağışta bulunan Adıyaman İl Jandarma Komutanı Ercan Atasoy ve Kendisi ve Aile fertleri adına 4 adet kurban bağışında bulunan Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy  ve Adıyaman İl Ticaret Odası Başkanı Mustafa Uslu’ya teşekkür ederek bağış makbuzlarını takdim etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...