Adıyaman Il Müftülüğü Sosyal Vefa Gurubunda Görevli Personeli...

Adıyaman Il Müftülüğü Sosyal Vefa Gurubunda Görevli Personeli Ihtiyaç Sahiplerini Tespit Ederek Hayırsever Vatandaşlar Ile Buluşturuyor.

adıyaman il müftülüğü sosyal vefa gurubunda görevli personeli ihtiyaç sahiplerini tespit ederek hayırsever vatandaşlar ile buluşturuyor.

19 Mayıs 2020 - 09:00

Adıyaman İl Müftümüz Mehmet Taşcı,  Adıyaman Merkez Sümerevler mahallesinde ikamet eden ve evinde hiç bir ev eşyası olmayan Kocadayı ailesinin ihtiyaçlarını Hayırseverlerin bağışladıklarından temin  ettiğimiz beyaz eşya, yatak ve ranza, mutfak eşyaları ve gıda yardımını teslim etti.

Yardım teslimatına bizzat katılan ve açıklamalarda bulunan Adıyaman İl Müftümüz Mehmet Taşcı: “Adıyaman İl Müftülüğü olarak ihtiyaç sahiplerini tespit ediyoruz. Adıyamanlı hayırsever vatandaşlarımıza ihtiyaçları götürüyoruz. Sağ olsunlar onlar da bağışta bulunuyorlar. Şuana kadar 10 ailemizin bu şekilde ihtiyaçlarını gidererek onlara yardımcı olduk. Sosyal faaliyetlerin belki de en anlamlısı bunlardır. Bu gün de bu vatandaşımızın ev araç-gereçlerini tamamladık. Bu tür faaliyetlerimize devam edeceğiz inşallah. Allah hayır sahiplerinden razı olsun. Muhtaç ve bağışçıları buluşturuyoruz. Hizmetin yürütülmesinde bağışta bulunan hayırseverlerimize ve fedakarca çalışan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret