Adıyaman Il Müftülüğü Yeni Araçlar Satınaldı

adıyaman il müftülüğü yeni araçlar satınaldı

18 Nisan 2019 - 09:02

Adıyaman İl Müftülüğü hizmetlerinde kullanılan ve Türkiye Diyanet Vakfı Adıyaman Şubesinin malı olan 2 adet eski araç satıldı, yerine 2 adet yeni araç satın alındı. İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Adıyaman Şubesi Başkanı Mehmet Taşcı: " Türkiye Diyanet Vakfı Adıyaman Şubesine ait olan ve eskimiş 2 aracımızı satmıştık. Biri otomobil ve biri kamyonet olan o araçlarımız çok eskimişti. Tabi Türkiye Diyanet Vakfı Adıyaman Şubesinin araçları Müftülüğümüzün hizmetlerinde kullanılmaktadır. Sattığımız araçların bedellerine biraz ekleme yapmak suretiyle, iki adet kamyonet tipi araç aldık.  Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin. İl Müftülüğü olarak toplumun her kesimine hitap eden hizmetler sunmaktayız. Adıyaman'lı hemşehrilerimize daha fazla hizmet edebilmemiz için yenilenmiş araçlara çok ihtiyaç vardı. Bu sebeple çok elzem olan bir ihtiyacı karşılamış olduk. Ben bu hizmet araçlarını yenileme imkanını bana lutfeden Rabbim'e ham ediyorum. İnşaallah Adıyamanımıza daha çok katkılarımız olacaktır. Allah kazasız belasız hayırlı zamanlarda kullanmayı nasip etsin inşallah." dedi.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...