Afad, Muğla’da Görevli Diyanet Personeline "afet...

Afad, Muğla'da Görevli Diyanet Personeline "afet Farkındalık Eğitimi "verdi

afad, muğla'da görevli diyanet personeline "afet farkındalık eğitimi "verdi

23 Aralık 2021 - 18:25

Muğla İl Müftülüğü tarafından Afad Muğla Şubesi desteğiyle Zoom programı üzerinden Muğla İl Müftülüğü ve İlçelerdeki görevli personele 20-21-22 Aralık tarihlerinde eğitim semineri verildi.

Muğla İl Müftülüğü Konferans salonunda Zoom programı üzerinden Canlı verilen seminerin açılışını Muğla İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI,Müftü Yardımcıları Sema ÖZBAKIŞ ve Erkan SARAL ,Ula İlçe Müftüsü Ebubekir TATLI ve Müftülük personeli takip etti.

Üç oturumda gerçekleşen seminerin ilk oturumunda Muğla Afad Eğitmeni Selami TUNÇ tarafından "Farkındalık" eğitimi verildi .

İkinci oturumda ise ,Sosyal Çalışmacı Nurşen ALATAŞ tarafından kısa adı TAMP olan "Türkiye Afet müdahale Planı" tanıtımı yapıldı.

Son Oturumda ise Muğla İl Müftülüğü Din Hizmetlerİ Uzmanı Abdullah EREN tarafından "Afed ve Afed sonrası Manevi Danışmanlık ve Rehberlik" konularında bilgi verildi.

İl Ve İlçerlerde görevli 1245 görevli Afet Farkındalık eğitimine katılarak bu konuda uzmanlardan bilgiler aldı.

Zonguldak'ta öğrenciler Yardım Kampanyasına Katıldı.
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor