Afyonkarahisar’da Iyilik Sofrası Engelliler Için Kuruldu

Afyonkarahisar'da Iyilik Sofrası Engelliler Için Kuruldu

20 Mayıs 2019 - 09:54

Afyonkarahisar İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar şubesi iyilik sofrasını engelliler için kurdu. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası ve Ramazan-ı Şerif münasebetiyle bir İftar Programı tertip etti.Özdilek uygulama otelinde gerçekleştirilen programa İl Müftü Yardımcısı M.Ali Değirmenci,Şube Müdürü Ramazan Şimşek,Engelliler Meclisi başkanı Mesut Yurt,Engelli derneklerinin Başkan ve üyeleri ile Otogar Camii Engelsiz Kur'an Kursu'nda eğitim alan işitme, görme,bedensel engelli öğrenciler ve aileleri katıldı.İftar yemeğinden sonra işitme ve görme engelli öğrenciler tarafından K.Kerim tilaveti ve dua okundu.İl Müftü Yardımcısı M.Ali Değirmenci yaptığı konuşmada ; engelli öğrencilerin dinimizi öğrenmek için gösterdikleri gayretten dolayı tebrik ederek Ramazanlarını kutladı.Program eğitim alan öğrencilere Katılım Belgesi verilmesi ile son buldu.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı