Afyonkarahisar’da "gençliğe Değer" Projesi Devam...

Afyonkarahisar'da "gençliğe Değer" Projesi Devam Ediyor

27 Ekim 2019 - 09:11

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından başlatılan müftülükler vasıtasıyla yürütülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Afyonkarahisar İl Müftülüğü Mareşal Fevzi Çakmak Camii'nde cuma akşamları yapılan gençlik sohbetleri yoğun ilgi görüyor. Cami görevlimiz İmam-Hatip Sedat ÖZKUL  "Akşam namazı ile başlayan programımıza dini bilgiler öğretimi ile devam ediyoruz. Çocuklarımıza ve gençlerimize eğitici oyunların yanısıra değerler eğitimi de veriyoruz. Ayrıca her hafta bir hadis ezberlemelerine yardımcı oluyoruz. Yatsı namazını gençlerimizin de katılımıyla cemaatle kıldıktan sonra onlara çeşitli ikramlarda bulunuyoruz." dedi. Afyonkarahisar İl Gençlik Koordinatörümüz Vaiz Ebubekir ÇETİNER de camimizi ziyaret ederek, bu güzel faaliyet için hocalarımıza ve gençlerimize teşekkür etti.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı